Beveren wint op het Kiel

Een mak Germinal Beerschot verloor vanavond met 1-2 van Beveren. Vooral de eerste helft was weinig soeps. De 0-0 score bij de rust was dan ook niet meer dan logisch. Na rust kwam er dan eindelijk toch wat actie: na een blunder van Luciano bracht aanwinst Romaric Beveren op voorsprong. Wat later werd het wel even balen voor Beveren, want Stepanovs moest met een terechte rode kaart van het veld. Aanvankelijk kon Germinal Beerschot niet echt een vuist ballen tegen de Ivoriaantjes, tot Victor in de 85e minuut de gelijkmaker scoorde. Meteen ook een afscheidsgeschenk van de Brazilaan, want Victor vertrekt morgen wellicht naar Club Brugge.

Uiteindelijk wist Beveren de partij toch nog de partij in haar voordeel te beslissen. Vleminckx scoorde in de blessuretijd de 1-2 en schenkt Beveren daarmee een serieuze optie op de halve finale. Messoudi van Germinal Beerschot kreeg wat later nog een rode kaart.