Antwerp baalt op 't Kuipke

Antwerp leed vanmiddag haar 13e verlies van het seizoen. Nochtans had de Great Old lang zicht op de drie punten, maar in de slotfase liet het de zege nog uit handen glippen.

Westerlo begon het best aan de wedstrijd op 't Kuipke. Het drukte, maar stuitte steeds op een sterke Yves Feys. Mede dankzij hem mocht Antwerp gaan rusten met een 0-0 stand.

Na rust startte Westerlo opnieuw het gretigst, maar het was de Great Old die het eerst scoorde. Rond de 60e minuut scoorde Patrick Goots de 0-1. Lang kon Goots niet genieten van zijn goal, want nog geen tien minuten later mocht hij met zijn tweede gele kaart naar de kant. De oorzaak was een incidentje met De Conick. Westerlo maakte goed gebruik van de-man-meer-situatie, wat tien minuten voor tijd resulteerde in de gelijkmaker via Toni Brogno. Uiteindelijk hield Westerlo nog de drie punten thuis dankzij een goal van Dosunmu in de laatste minuten. Antwerp zakt zo weg naar de laatste plaats in het klassement.