Kraouche meldt zich met deurwaarder

Kraouche meldt zich met deurwaarder
Foto: © SC

Nasredine Kraouche legt zich niet zo maar neer bij het ontslag dat hij kreeg van zijn ex werkgever KAA Gent. Kraouche is net met zijn land Algerije uitgeschakeld in de Africa Cup en gaat vandaag al met de deurwaarder aankloppen bij Ivan De Witte. Intussen dreigt ook ontslag voor de Kenyaanse Afrika Cup-gangers John Machethe en Robert Mumba, die nog niet terug in het Ottenstadion zijn opgedoken.

Kraouche kreeg zijn ontslag per brief: 'Onwettig afwezig van 2 tot 9 januari'. Kraouche was met Algerije in die week de voorbereiding gestart voor de Africa Cup. Volgens Herman Vermeulen heeft Kraouche niets gemeld. Kraouche beweert nochtans gezegd te hebben dat Vermeulen toestemming gaf om hem na de winterstop mee te laten gaan met Algerije op oefenstage.

Kraouche laat het hier niet bij. Vandaag komt hij met een gerechtsdeurwaarder officieel optekenen dat hij is ontslagen ondanks een tot midden 2005 doorlopend contract. Hij vecht die beslissing aan, mede omdat hij maanden zonder inkomen dreigt te vallen nu de clubs hun winterinkopen hebben gedaan.Het lijkt erop dat Kraouche niet de enige Buffalo is die door zijn bestuur op straat wordt gezet. John Machethe en Robert Mumba zijn nog altijd niet terug van de Afrika Cup, hoewel ze met Kenya op 2 februari hun laatste wedstrijd tegen Burkina Faso speelden. Ze werden donderdag al terug in Gent verwacht. De club denkt eraan hun contract met onmiddellijke ingang te verbreken
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties