Scheidsrechters boos op Peeters

Scheidsrechters boos op Peeters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De scheidsrechters van de eerste klasse zijn nogal boos op bondsvoorzitter Jan Peeters. Jan Peeters die dinsdag nog kritiek uitte op de arbitrage.

De scheidsrechterbazen blijven hun volle vertrouwen behouden in de scheidsrechters. Daarmee reageren ze op de uitlating van Jan Peeters. Gisteren in Leuven vond et een training plaats van de scheidsrechters, maar er ging een ongezellige sfeer.
Twee dagen geleden hadden de scheidsrechters kritiek gekregen van bondsvoorzitter Peeters. Peeters vindt de arbitrage onaanvaardbaar. Hij was daar ontstemd over. Peeters legde uit dat het klopt dat hij niet tevreden was maar hij heeft ze op hun plichten gewezen. Volgens de bondsvoorzitter moeten ze meer concentratie en vooraal meer aandacht schenken en het ook voor de dag moesten leggen. Ook zei hij dat het helemaal niet fair zou zijn als we de mensen die het voetbal helpen zouden afbreken. Ze zouden door samenloop van omstandigheden, fouten hebben begaan.

Voorzitter van de scheidsrechters, Jean-claude Jourguin sprak tot zijn scheidsrechters dat hij de kritiek van Peeters niet waardeert. Jourguin gelooft wel in zijn scheidsrechters.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties