Halle VV behaalt eerste thuisoverwinning

Halle VV behaalt eerste thuisoverwinning
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Halle VV uit 3de Provinciale A behaalde deze namiddag de eerste thuisoverwinning van het seizoen. Er werd gewonnen met 3-1. De blauw-witten behaalden daarmee hun 8ste punt. Voorheen werd 1 keer gewonnen op verplaatsing bij Jandrain en 2 maal wisten ze een puntendeling te versieren tijdens de eerste speeldag tegen Drieslinter en uit bij Orsmaal. De pas overgehevelde speler van de reserven, Vincent Roosen, scoorde 2 keer.

Halle VV startte het seizoen in volle chaos doordat amper twee dagen voor het afsluiten van de transferperiode zo goed als de ganse eerste ploeg opstapte omwille van een ruzie met voorzitter Leon Vanrijkel. HVV moest in twee dagen een geheel nieuwe ploeg bouwen. Na verschillende ongelukkige matchen komt nu eindelijk de eerste en dik verdiende thuisoverwinning.

De ploeg uit het Brabantse Halle-Booienhoven staat momenteel negen punten achter de voorlaatste. Mathematisch gezien kan HVV zich alsnog redden en gaan ze ook alles proberen om dit te bewerkstelligen. Aan de supporters, die deze eerste thuisoverwinning vierden al was het de titel, zal het alvast niet liggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties