'We zullen er staan'

'We zullen er staan'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp blies gisterenavond de degradatiestrijd nieuw leven in. Het won thuis verrassend van Moeskroen. Zesduizend fans gaven aan dat ze nog in het behoud geloven. Veel zal echter afhangen van de confrontatie Heusden-Zolder-Charleroi, op de volgende speeldag.

Antwerp-trainer Grosjean: ''We hebben ons lot niet meer in eigen handen. Ik vroeg de jongens gisteren voor een laatste keer alles te geven. Dat is gelukt. Er is weer hoop. Wij duimen nu voor Heusden-Zolder.'' Ook Heusden-trainer Balette reageerde: ''De 6-0 in Anderlecht was zwaar, maar we hebben nu wat extra tijd om de wedstrijd tegen Charleroi voor te bereiden. Wij geloven zeker nog in onze kansen, maar dan moeten we wel de Zebra's opzij zetten. We gaan daar alles aan doen. Maar ik ben er van overtuigd dat we er zullen staan. De wil is er nog. We hebben gewoon die positieve noot nodig.''

Op zaterdag 3 april treedt Antwerp thuis aan tegen Racing Genk. Zondagmiddag speelt Heusden in het Fenix Stadion tegen Charleroi. Een Heusdense zege zou het degradatiedebat onverwacht weer spannend maken. Gert Doumen zal dan z'n debuut maken bij de Limburgers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties