Geel te sterk voor Germinal Beerschot

Geel te sterk voor Germinal Beerschot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot heeft gisterenavond haar eerste verlies in haar oefencampagne geleden. Tegen tweedeklasser Verbroedering Geel verloor men met 2-1.

Germinal Beerschot maakte van de oefenpartij gebruik om heel wat dingen uit te testen. Dat leidde tot verschillende misverstanden en een gebrek aan automatismen. Geel profiteerde daar perfect van en kwam op het halfuur op voorsprong via een counter. Slechten was de gelukkige doelpuntenmaker. De kleine voorsprong stond ook tijdens de koffiepauze nog op het bord.

Een kwartier voor het einde leek Germinal Beerschot dan toch nog een kans te maken, toen de Colombiaanse publiekslieveling Daniel Cruz de Ratten weer op gelijke hoogte bracht. Het feestje van Germinal Beerschot duurde echter te lang, want luttele seconden later scoorde Geel al weer de 2-1 via Claes. Daar kon Germinal Beerschot niets meer aan doen, zodat men zich voor de eerste keer dit seizoen gewonnen moest geven.

Opstelling Germinal Beerschot voor rust: Verbist, De Wree, Hoefkens, Monteyne, van der Weerden, Jorge Luis, Snoeckx, Cruz, Joao Paulo, Snelders en Marcelo.
Opstelling Germinal Beerschot na rust: Verbist, De Wree, Hoefkens, Monteyne, De Decker, Jorge Luis, Snoeckx, Cruz, Eduardo, Snelders en Camara.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties