Hugo Broos: "Ik heb me geamuseerd."

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Hugo Broos: "Ik heb me geamuseerd."
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht speelde een matte wedstrijd op het veld van Brussels, maar het won niettemin met 0-1. Trainer Hugo Broos heeft zich alvast geamuseerd, zo vertelde hij voor de micro van Canal + :

"Ik heb me goed geamuseerd op de bank. Dit is een derby, dan moet het niet altijd mooi en champagne zijn. We zijn heel slecht begonnen aan de wedstrijd, maar Brussels is wel heel goed begonnen. We kwamen enkele keren heel goed weg. Na twintig minuten kon de wedstrijd zelfs al voorbij zijn."

"Vanden Borre heeft voor de eerste keer dit seizoen een goede wedstrijd gespeeld. Yves Vanderhaeghe deed het ook heel goed. Als we hem nodig hebben, kunnen we op hem rekenen."

"Kompany en Vanden Borre hebben veel talent. We moeten niet vergeten dat ze zo jong zijn. We mogen ze uiteraard wijzen op hun fouten, maar we mogen er niet dagenlang over zeuren, zoals de pers deed."

"Werder Bremen is een heel andere wedstrijd. Dat wordt nog een stukje moeilijker, want Werder is van een heel ander niveau. We moeten daar een goed resultaat halen, want anders is de Champions League over."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties