Analyse Antwerpen is Ploeg van't Stad

Joey Gastmans
| 0 reacties
Antwerpen is Ploeg van't Stad
Foto: © SC

Speeldag 8 - Forcom Antwerpen 2000 is (voorlopig) Ploeg van't Stad geworden. In de Antwerpse stadsderby versloeg het de rivalen uit Borgerhout met duidelijke 7-2 cijfers. Door deze overwinning blijft Forcom comfortabel aan de leiding van het klassement. Enkel landskampioen Action 21 Charleroi kan, met twee wedstrijden minder gespeeld, over de Antwerpenaren wippen. De Karolo's hadden het dit weekend niet onder de markt met revelatie Juventini Beyne maar werd er uiteindelijk wel met 6-4 gewonnen. 

De 'kleinere' topper tussen Brussels United en CP Hasselt werd een echt spektakelstuk. Onder impuls van doelman Pans en wonderboy Grünholz boog Hasselt in het hol van de leeuw een 4-2 achterstand om in een 5-6 zege. De Limburgers nestelen zich door deze derde overwinning op rij mooi op een vijfde plaats. Futsal Kickers Gilly won zeer overuigend van Eurosport Bocholt, het werd maar liefst 12-3.

In de kelder van de rangschikking vonden er dit weekend twee degradatieduels plaats. Isola Hoeselt verloor heel nipt in eigen huis van promovendus KK Malle, eindstand 4-5. Houthalen-Genk was een maat te sterk voor Châtelet dat de Henegouwers met een 5-3 nederlaag naar huis stuurde.
De wedstrijd tussen Lommel en Junkies Frameries werd verplaatst naar elf maart 2005.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties