Ruud komt terug in de ploeg

Yves Dekoning
| 0 reacties
Ruud komt terug in de ploeg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United ontmoet vanavond Sparta Praag. In de Tsjechische hoofdstad werd het twee weken geleden 0-0. Het leverde Sparta Praag zijn eerste puntje in deze Champions League op. Het Turkse Fenerbahçe heeft drie punten, Man Utd vijf. Na één overwinning en twee gelijke spelen staan de Mancunians twee punten achter leider Lyon. Als de Franse club vandaag wint tegen Fenerbahçe en Man Utd kan de drie punten op Old Trafford houden, dan zijn beiden zo goed als zeker van de kwalificatie voor de kwartfinales. 

Manchester United moet alleen Quinton Fortune missen omwille van een blessure. Ruud van Nistelrooy zit in de Premier League een schorsing van drie wedstrijden uit, maar zal zeker spelen in de Champions League. De Nederlandse doelpuntenmachine zal vooraan een partnerschap volgen met wonderboy Wayne Rooney. Hierdoor verhuist Alan Smith naar de bank. 

Bij Sparta Praag ontbreekt Miroslav Baranek wegens een enkelblessure. Ook Petr Johana zal niet spelen op Old Trafford. Hij sukkelt met de knie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties