Lazio niet voorbij Partizan

Maarten Vandenabeele

Lazio Roma raakte thuis niet verder dan 2-2 tegen Partizan Belgrado.  Zo pakten de Romeinen slechts hun 2de punt in 3 wedstrijden en lijkt een vervolg in de UEFA-cup veraf.

De start van de match kon niet slechter zijn voor de Biancocelesti: al na 6 minuten kon Boya op de counter de 0-1 binnenschieten. 18 minuten later schopte diezelfde Boya de bal uit de handen van Sereni in het doel, en tot afgrijzen van de Lazio-aanhang en de spelers, keurde scheidsrechter Stredak het doelpunt goed: 0-2. In de blessuretijd van de eerste helft kon Inzaghi de kloof verkleinen vanop de stip, maar hij miste zijn penalty.

Lazio ging in de 2de helft verwoed op zoek naar de aansluitingstreffer en die kwam er al gauw: Di Canio scoorde in de 52e minuut. In de 73e minuut kwam Lazio op gelijke hoogte via Inzaghi: 2-2.