Peeters zegt neen tegen Oostende

Steven Bologne
| 0 reacties
Peeters zegt neen tegen Oostende
Foto: © SC

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

De overgang van Raoul Peeters van vierdeklasser Rupel Boom naar eersteklasser KV Oostende gaat niet door. De 58-jarige trainer heeft vriendelijk bedankt. In eerste instantie leek de overgang van Rupel Boom naar Oostende in kannen en kruiken omdat Peeters nauwe banden heeft met preses Eddy Vergeylen. Oostende zoekt nu naar een andere trainer, mogelijke kandidaten zijn Henk Houwaert en Franky Van Der Elst. Donderdag zou de club de knoop doorhakken.

"Ik ga het niet doen", meldde Raoul Peeters. "Ik ga niet naar Oostende", de mensen van Rupel Boom houden mij aan mijn contract. Maar het is tevens ook mijn eigen keuze om hier in Boom te blijven. Oostende heeft maar 8 punten, bovendien heb ik hier bij Boom uitzicht op lange termijn. Neen, ik blijf waar ik ben. Ik heb Vergeylen aangeraden om door te gaan met Bodart, die valt niets te verwijten. KVO telt slechts 8 punten, dat is niet allemaal de schuld van Bodart. KVO overnemen is kamikaze-werk. Ik stel me vragen bij het transferbeleid van de club, ik weet niet wie verantwoordelijk is, maar die zijn gerealiseerd zonder visie. Ik keer niet terug op mijn beslissing, besloot Raoul Peeters.

Voorzitter Eddy Vergeylen krijgt uit alle hoeken kritiek op het ontslag van de trainer. Hij heeft zo zijn redenen om Bodart de laan uit te sturen. Als ik die op tafel gooi, dan krijgt het juridische gevolgen. Ik zal eerst met de gepaste personen overleggen hoe we dit naar buiten zullen brengen. Voorzitter Vergeylen weigert in te zien dat de spelers en supporters geen enkel probleem heeft met de Luikenaar. Integendeel.

Het rommelt al een tijdje in het huisdouden van de kustploeg, eerder stapte ook de hoofdsponsor Franklin Sleuyter op. Die waarschuwde Bodart nog dat hij de volgende in de rij zou zijn. Sleuyter onderzoekt momenteel hoe hij al zijn sponsorinbrengsten in de club kan verbreken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties