Bordeaux aanvaardt bod op Deivid

Bordeaux aanvaardt bod op Deivid
Foto: © SC

Bordeaux heeft het bod van Atletico Madrid van 2 miljoen euro op Deivid aanvaard. Toch is de transfer nog niet rond. Het Braziliaanse Santos kan immers nog roet in het eten gooien. 

Santos bezit nog altijd de registratierechten van Deivid. De aanvaller werd immers maar tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Bordeaux en niet verkocht. Daarom moet Atletico ook onderhandelen met de Braziliaanse club.

Atletico's sportieve verantwoordelijke, Toni Munoz, is momenteel in Colombia om er enkele talenten te bekijken die deelnemen aan het kwalificatietoernooi voor het WK -20 jaar. Munoz zal van de gelegenheid gebruik maken om met Santos te praten. Atletico wil de huur van Bordeaux overnemen met een optie tot definitieve aankoop.

Ook de zakenwaarnemer van Deivid, Jorge Moraes, zal de komende dagen praten met verantwoordelijken van Santos. In het weekend vliegt hij dan over naar Madrid. Daar zal hij samen met bestuursleden van Atletico praten over de persoonlijke eisen en voorwaarden van zijn cliënt, Deivid.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties