KVSK United wil regioclub

Niels Hendriks
| 0 reacties
KVSK United wil regioclub
Foto: © SC

Naar aanleiding van de berichtgeving van de laatste dagen, meent het bestuur van KVSK United te moeten reageren om duidelijkheid te scheppen i.v.m. eventuele fusie- of samenwerkingsplannen van hun club.

Toen wij bijna 2 jaar geleden onze club gestalte gegeven hebben, werd duidelijk gesteld dat wij een REGIO-club willen zijn. Met zoveel mogelijk verenigde 'kracht', een zo goed mogelijke vereniging uitbouwen en dit met een zakelijke visie die alle 'grenzen' zou moeten kunnen overstijgen. In deze context staan wij open voor alle ideeen en alle partijen die hier op een constructieve manier aan willen meewerken, maar vooropgesteld dient te worden dat de voetbalsport er beter van moet worden.

Tot nu toe is ons dat met zijn allen zeer goed gelukt mogen we stellen. Zowel sportief als organisatorisch gaat het ons voor de wind. Ook zakelijk en financieel draait de club behoorlijk. Zowel ons verkoop- als ons inkoopbudget zijn in evenwicht. Al onze verplichtingen worden correct nagekomen.

Ook willen wij opmerken dat wij geen dure 'vedetten' hebben rondlopen. Onze spelers, zelfs onze trainers, werken overdag allemaal en zijn in de eerste plaats bij onze club om hun sportieve ambities. Kortom ons gedachtegped werkt en we beleven op een behoorlijk niveau VOETBAL in Noord Limburg.

Onze club staat open voor iedereen die hier aan mee wil werken, ook voor Dessel Sport. Maar laat ons niet gaan lopen voordat we kunnen stappen. Wij hebben als bestuur hier nergens weet van. Toch denken wij dat het geen slecht idee zou zijn om eens aan tafel te zitten met de mensen uit Dessel, die toch zeer veel goede zaken presteren in het voetbal en dit al jaren aan een stuk. En dit dan NIET uit financiele overlevingsreden, maar met de gedacht 'samen zijn we sterk'.

Laat ons voorlopig maar concentreren om KVSK United succesvol door de laatste 10 wedstrijden te loodsen. Daarvoor hebben we ieders steun hard nodig!

Het KVSK United-Bestuur
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties