Defoe verdedigt Beckham

Jan Martynowski
| 0 reacties
Defoe verdedigt Beckham
Foto: © SC

Volgens Defoe, topspeler van Tottenham Hotspur, is David Beckham nog steeds de juiste man om Engeland naar het WK te leiden. Daarover waren bij critici vragen gerezen. Beckham presteert immers niet alleen matig dit seizoen, maar Shaun Wright-Philips van Manchester City maakt zo'n overweldigende indruk dat velen hem boven de galactico verkiezen.

Maar de laatste weken groeit Beckham's vormpeil, en Defoe ziet hem dan ook als cruciaal voor de komende WK-opdrachten. "David is een goede kapitein omdat hij veel met de jongere spelers praat. Hij lacht altijd en is ontspannen."

Defoe spaart zijn lof niet: "Hij heeft alle nodige ervaring die hij heeft opgedaan op grote tornooien."

De Real Madrid-ster zelf heeft ook vertrouwen te koop: "Mijn spelersstatistieken bewijzen genoeg. En wanneer ze kritiek op me hebben, bedenk ik gewoon dat ik al tien jaar bij de beste club ter wereld onder de beste manager ter wereld gespeeld heb."

Dat Defoe zich zo lovend uitlaat over Beckham hoeft niet te verbazen. De spits, die dit seizoen al 17 keer raak trof voor de Spurs, weet dat de Londenaars zich ernstig willen versterken voor volgend seizoen. Daarbij werd de naam Beckham, van origine een Londenaar, al regelmatig genoemd. En ook Figo liet al weten liever voor Tottenham dan voor Manchester United te spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties