Moya gegeerd door Arsenal

Vincent Cabrera
| 0 reacties
Moya gegeerd door Arsenal
Foto: © SC

Iedereen weet dat Engelse clubs en goede doelmannen niet tesamen gaan. In Spanje daarentegen hebben ze genoeg jonge talenten die zichzelf al bewezen hebben onder de latten, denk maar aan Kameni, Valdés en Casillas. Dit is Arsenal niet ontglipt en verschillende bronnen beweren dat Moya gescout wordt.

Moya is bezig aan een sterk seizoen met Mallorca in de Primera División en is dit seizoen de vaste nummer één. Aan het begin van het seizoen werd Sander Westerveld geleend van Real Sociedad om meer ervaring in de ploeg te brengen. Toch mag Moya nog altijd het eerste truitje dragen.

Onlangs werd hij opgenomen in het nationaal elftal (onder 21), ondanks het feit dat hij moet spelen voor een club die moet vechten tegen relegatie.

De jonge Spaanse doelman vindt het fijn in de belangstelling te staan van Arsenal, maar toch is het belangrijker om de club te helpen overleven in de Primera División.

"Het maakt me trots dat ze me volgen, maar mijn prioriteiten liggen bij Mallorca. Ik ben een fan van Mallorca en wat me het meest opwindt, is Mallorca te zien groeien tot een groot en sterk team", vertelde hij aan AS.

"Arsenal is een sterk team en met Almunia en Lehman hebben ze al twee sterke keepers in huis."

Wenger, coach van Arsenal, heeft al verschillende keren, met succes, de Spaanse markt veroverd door jonge talenten, zoals Jose Antonio Reyes en Cesc Fabregas, naar Highbury te halen.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties