Analyse Bachar scoort 7 doelpunten!

Steven Bologne
Bachar scoort 7 doelpunten!

Gisteren werden slechts vier partijen afgewerkt in de hoogste klasse van het zaalvoetbal. Antwerpen zette de netten bol bij Frameries.

Forcom Antwerpen dat zonder de verdedigers Gielens en El Halual aantrad,  hield knap de nul tegen Frameries. Een collectief sterk Antwerpen kwam via Bali op voorsprong. Met vijf doelpunten in de eerste helft en twee in de tweede, mocht Bachar zich uitroepen tot man van de match. Eder Dos Santons legde de niet eens overdreven 0-9 eindcijfers vast.

T-interim Borgerhout had heel de wedstrijd een puntje voorsprong op de bezoekers uit Bocholt. Ajouaou scoorde in de tweede minuut de openingstreffer. Bocholt kon gelijkmaken, Borgerhout hield de druk hoog en nam opnieuw de leiding via El Moussaoui en weer Ajouaou zetten de thuisploeg op 3-1. Bocholt kon voor de pauze nog tegenprikken met een heerlijke treffer. Yachou kon even later het verschil opnieuw op twee doelpunten brengen wat hij ook deed. De thuisploeg trok zich dan terug en Bocholt nam de bovenhand. Wanneer de doelman van Bocholt zich in het spel mengde, was het al Bocholt wat de klok sloeg. Niet onlogisch kwamen de bezoekers nog langszij.