Bespeelbaar Sclessin

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Bespeelbaar Sclessin
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Een afgelasting is in Standard momenteel niet aan de orde. Volgens assistent Riga ligt het speelveld er goed bij.  Ook Kovalenko ziet aantreden zeker zitten.  "We moeten zeker spelen", aldus de Oekraïner. Kovalenko krijgt wegens de blessures van Tchite en Roussel, en de schorsing van Bangoura, zijn kans om aan de aftrap te verschijnen. "Ik voel me goed hier op Standard, en wil mijn steentje bijdragen. Het eerste seizoen moest ik mijn draai vinden, en ik hoop ook volgend seizoen nog te mogen blijven", aldus Serhiy 'Shumi' Kovalenko. 
Op training werd er gisteren door iedereen stevig getraind, met uitzondering van Rapaic die nog steeds hinder ondervindt aan de adductoren. In de kantlijn geven we ook nog mee dat er volgens La Meuse interesse zou zijn van Birmingham City voor Oguchi Onyewu. De verdediger zou er een contract van drie jaar kunnen tekenen.

Enkele wedstrijden veranderden tevens van datum. Zo wordt de match tegen Anderlecht gespeeld op vrijdag 22 april, en die tegen Brugge op 10 april om 13u00.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties