Beloften kloppen San Marino

Beloften kloppen San Marino
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Beloften gaven vannamiddag het goede voorbeeld aan de Rode Duivels en wonnen met 4-0 tegen San Marino. Eerste achtervolger Servië & Montenegro won met 1-0 van Spanje zodat het spannend blijft aan de kop van het klassement.

Al na zes minuten was het raak via Benjamin de Ceulaer. Even na het half uur mocht Tom de Mul een strafschop nemen en hij zette die feilloos om. Vijf minuten na de rust zorgde Christopher Baratto voor de derde Belgische goal. Tien minuten voor tijd mocht Dieter Van Tornhout de 4-0 einduitslag op het bord zetten.

De Beloften speelde met Verbauwhede, Vanaudernaerde, Baratto, Wuytens, Monteyne, Deman, De Mul (46' Raeymaekers), Haroun (72' Vlaeminck), Martens (72' Matthijs), De Ceulaer en Van Tornhout.

België heeft nu de leiding in zijn groep met 13 punten. Dat is er één meer dan Servië & Montenegro en vijf meer dan Spanje. De eerste twee van elke groep spelen barragewedstrijden met als inzet een plaats op het EK2006 in Duitsland. Op 3 juni spelen de Beloften in en tegen Servië & Montenegro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties