Bellamy kan naar Blackburn

Kristof Blomme
| 0 reacties
Bellamy kan naar Blackburn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Craig Bellamy, spits van Newcastle, staat hoog op het verlanglijstje van Mark Hughes, manager van Blackburn. De aanvaller wordt op dit moment uitgeleend aan Celtic tot het einde van het seizoen.

Bellamy was in ongenade gevallen bij Newcastle na een dispuut met manager Graeme Souness. Daarop beslisten 'The Magpies' in januari om hem uit te lenen aan Celtic tot het einde van dit seizoen. Nu zou Blackburn dus de spits definitief willen overnemen. De Welshman moet wel zo'n zeven miljoen euro kosten. Vooral Hughes zou aandringen op de komst van een extra spits volgend seizoen. Paul Dickov is op dit moment topschutter bij Blackburn met tien goals. Eerst is het wel van belang dat het behoud verzekerd wordt. Blackburn staat 15e, zes punten voor de degradatieplaatsen.

De 25-jarige aanvaller maakte op 18-jarige leeftijd al z'n debuut bij Norwich City. Nadien vertrok hij voor een jaar naar Coventry om uiteindelijk bij Newcastle terecht te komen. De kans bestaat dus dat hij nog een Engelse club aan dat lijstje toevoegt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties