Baseggio welkom in Luik

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Baseggio welkom in Luik
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

“Komt Walter Baseggio naar Standard?” Dat is de meest gestelde vraag in Luik dezer dagen. Als het van de man in kwestie afhangt wel. “Standard? Ja, waarom niet. Ik ben nooit een anti-Standard speler geweest. Hun publiek behoort tot de besten in België", liet hij eerder deze week optekenen in de pers.
 
Bij Standard zelf zien ze Baseggio maar al te graag komen. "Het staat buiten kijf dat Walter over vele kwaliteiten beschikt, en veel mogelijkheden biedt aan zijn trainer", aldus Dominique D'Onofrio aan Standard.be. "Ik vind trouwens ook dat zijn karakter beter past bij een ploeg als Standard dan bij Anderlecht", voegt hij eraan toe.
 
Centrale verdediger Ivica Dragutinovic deelt de mening van zijn trainer. "Als Walter zin heeft om te komen, is hij van harte welkom. Zonder me te bemoeien met de zaken op Anderlecht, moet ik constateren dat hij één van de beste voetballers in België is. Dus hij mag komen wanneer hij wil."
 
Klare taal vanuit De Vurige Stede. Maar eerst is het uitkijken naar de confrontatie tussen beide clubs. Zoals vandaag vermeld in HLN, zal die doorgaan in een reeds uitverkocht Vanden Stockstadion.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties