Lierse is niet bang voor Club Brugge

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Lierse is niet bang voor Club Brugge
Foto: © SC

Vanavond trekt Lierse naar het Jan Breydel Stadion om daar tegen competitieleider Club Brugge te strijden voor een plekje in de finale van de Beker van België. De Pallieters hebben er alvast zin in: “Wij zijn niet bang voor Club!”

“Ik had natuurlijk liever Lokeren of GBA geloot”, aldus trainer Paul Put in De Morgen. “Want nu zijn onze kansen om de finale te bereiken toch heel wat kleiner. Het enige waar ik op hoop, is dat we de schade in Brugge kunnen beperken zodat de return in Lier nog wat aan spankracht overhoudt.”

“Lierse is tot veel in staat en het is aan de spelers om te bewijzen dat ze op scherp staan. Als ze nu niet gemotiveerd zijn, dan zullen ze het nooit zijn.”

Ook Marius Mitu gelooft er in: “Waarom zouden we niet kunnen winnen tegen Brugge? Over twee wedstrijden gespreid is veel mogelijk. Belangrijk wordt om vanavond een goaltje mee te pikken. Club is niet zo goed bezig de laatste weken, alleen winnen ze wel. Maar eerder dit seizoen verloren we er nipt met 1-0. Zo indrukwekkend was Brugge toen niet. Als we ze van de zestien kunnen weghouden, hebben we een kans.”


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties