Elektriciteit komt in orde

Filip Van der Elst
| 0 reacties
Elektriciteit komt in orde
Foto: © SC

Zaterdagavond geeft FC Brussels zo goed als zeker daadwerkelijk SK Lierse partij. Het probleem omtrent de elektriciteit van de hoofdstedelingen zou (tijdelijk) van de baan zijn. Tijdelijk, want er blijft een meningsverschil tussen de club en de gemeente, over wie nu precies wat moet betalen. 

Een fansite heeft ook contact gehad met voorzitter Vermeersch: De Brussels-preses ontkent ten stelligste dat hij, zoals enkele bronnen vermeldden, de boeken zou neerleggen. "We staan op vier wedstrijden van het einde en hebben nog alle kansen op het behoud". Ook de licentie komt in orde: "de 2 vereiste documenten die nog ontbraken zijn opgestuurd". 

Vermeersch ziet het dus, ook op sportief vlak, nog helemaal zitten. Hij gaat met de voltallige spelerskern + staff rond de tafel zitten, om ervoor te zorgen dat iedereen in dezelfde richting kijkt. Hij rekent enkel op gemotiveerde mensen, en vindt dat de spelers de sponsors en supporters moeten respecteren. Hij geeft de supporters (die zaterdag een kleine boycotactie houden) overschot van gelijk, maar vraagt wel om de ploeg nog extra te steunen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties