Club stap dichter bij titel

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Club stap dichter bij titel
Foto: © SC

Club Brugge staat een stap dichter bij zijn 13de landstitel. De West-Vlamingen wonnen hun partij op Le Cannonier met 0-1 dankzij een doelpunt van de ingevallen Bosko Balaban.  In de strijd om Europees voetbal deed Standard een gouden zaak. De Rouches wonnen met 4-1, dezelfde uitslag als in de heenronde, van Sint-Truiden, terwijl Racing Genk in het eigen Fenixstadion niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel tegen degradatieploeg Oostende.

In de onderste regionen was het Brussels dat de beste zaak deed. De ploeg van Johan Vermeersch reageerde gevat op de kritiek van de voorzitter en won met 3-2 van Lierse. Igor de Camargo zorgde in de slotfase voor een zeer belangrijke treffer.  Bergen deed op zijn beurt de slechtste zaak. De Walen verloren met 2-0 van Germinal Beerschot. De zege voor de Mannekes kreeg pas zekerheid na een doelpunt  in de 92ste minuut van oude rat Henk Vos.

La Louvière kon voor het eerst in drie maanden nog eens winnen. Eloi onderscheidde zich bij de Wolven door alle drie de doelpunten te maken tegen een onmondig Beveren. Tot slot pikte AA Gent de drie punten mee vanuit Lokeren. Dario Smoje zorgde voor de winning-goal in de slotfase.

=> Voorbeschouwing & Vergelijkende Statistieken
=> Wedstrijdstatistieken
=> Hoogtepunten & Verslag

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties