Commotie rond doelpunt Vandenbergh

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Commotie rond doelpunt Vandenbergh
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Het doelpunt van Genk-spits Kevin Vandenbergh tegen Lierse van afgelopen weekend zorgt voor commotie. Vandenbergh claimt in elk geval het derde doelpunt dat zaterdagavond op VTM als een own-goal van Dyck werd gecatalogeerd. Het zou hem naast Jestrovic aan de kop van de topschuttersstand brengen. Maar zover is het nog niet, het ziet er immers naar uit dat Vandenbergh zijn zestiende van het seizoen niet krijgt.
 
"Ik baseer me op de lijst die ik door VTM krijg toegestuurd", zei Robert Sterckx van de Profliga gisteren. "Het is mijn enige criterium. Dat lijkt me het eerlijkst, we hakken op basis van de beelden de knoop door. Misschien zullen we bij discussie de beelden nog eens een keertje extra moeten bekijken. Maar dat is eerder dit seizoen nog niet gebeurd. Jammer dat er geen camera achter het doel stond, want die zou dat haarscherp hebben kunnen weergeven.
 
En wat was de reactie van Kevin Dyck zelf? "Vandenbergh heeft de bal zeker geraakt. Ik weet alleen niet of dat vóór of achter de doellijn was." Wat de Profliga deze week ook beslist, Nenad Jestrovic draagt zondagmiddag in de topper op Club Brugge het shirt met de gouden bal op de rug.
 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties