Trapattoni mogelijk nieuwe coach Lazio

K M
| 0 reacties
Trapattoni mogelijk nieuwe coach Lazio
Foto: © SC

Giovanni Trapattoni zou volgend seizoen de nieuwe coach van Lazio Roma kunnen worden. Ondanks het feit dat Trap op het punt staat om met Benfica Lissabon zijn eerste Portugese titel ooit te winnen, voelt hij er zich niet thuis en wil hij terugkeren naar Italië.

In een interview verklaarde Trapattoni dat hij terug wil al was het zelfs om een club uit de Serie B te coachen. Zover zou het echter niet komen, want Lazio uitte meteen interesse. Bij de Biancocelesti is momenteel Giuseppe Papadopoulo hoofdcoach. Hij nam het werk in december over van Mimmo Casso, maar kon het tij niet echt keren.

Officieel is er nog niks beslist, maar in de wandelgangen wordt er gefluisterd dat Lazio-voorzitter Claudio Lotito al een contract klaar heeft. De trainer die eerder al landstitels won met Juventus Turijn, Inter Milan en Bayern Munchen zou een contract van drie jaar voorgeschoteld krijgen met een loon van 850.000 euro per seizoen.

Enigste probleem zou Lazio-symbool Paolo Di Canio kunnen worden. De twee werkten eerder al samen bij Juventus, maar kwamen daar geregeld in botsing met elkaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties