Club wil Belgische internationals

bernie de vuyst
| 0 reacties
Club wil Belgische internationals
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De afgelopen dagen toonde Club Brugge zich bedrijvig op de transfermarkt, dan vooral qua uitgaande transfers. Nu wil de landskampioen ook spelers aantrekken en niet van de minsten. Club zou namelijk graag drie Rode Duivels binnenhalen.

Luigi Pieroni staat bovenaan het lijstje. De spits van Auxerre zit in Frankrijk meer op de bank dan hem lief is. De Italo-Belg werd vorig jaar direct topschutter in zijn eerste jaar in de Jupiler League bij Moeskroen.

Grégory Dufer is nog iemand die sportleider Marc Degryse graag naar het Jan Breydelstadion wil halen. De Waalse middenvelder degradeerde dit seizoen met Caen. Dufer is niet echt gelukkig in Frankrijk en daarom is een transfer niet uitgesloten. Ook zijn moederclub Sporting Charleroi toont interesse.

De laatste Rode Duivel die op Brugse interesse mag rekenen, is Joos Valgaeren. De stoere verdediger is einde contract bij Celtic. Voor de ex-speler van KV Mechelen en Roda JC is er heel wat interesse uit Duitsland, Engeland en volgens bepaalde bronnen ook van Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties