'Simons 4 jaar naar PSV'

Kristof Blomme
| 0 reacties
'Simons 4 jaar naar PSV'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

'Simons naar PSV'


Volgens PSV Media vertrekt Timmy Simons officieel voor 4 jaar naar de Nederlandse club. Vandaag zouden de clubs tot een akkoord gekomen zijn. 

Club Brugge zou dan toch sterkhouder en kapitein Simons verliezen aan PSV. Vandaag zou er een akkoord onstaan zijn tussen Club en PSV meldt PSV Media. Het einde van de soap lijkt nu dus helemaal in zicht.

Vijf jaar geleden kwam Simons over van Lommel naar Club Brugge. Hij ontpopte zich daar tot de sterkhouder van blauw-zwart. Hij won onder andere de Gouden Schoen, twee titels en twee bekers. Nu is hij na Väyrinen en Ferreyra de derde aankoop van PSV. 

"Ik heb in Brugge aangegeven dat ik deze transfer heel graag wilde rondmaken. Dit is een heel aangename club. De ambitie van de club is hetzelfde als die van mij, bij de Europese top spelen.", aldus de middenvelder.

Vrijdag wordt bij Club alvast samen met de voorstelling van Jan Ceulemans zijn opvolger bekendgemaakt. Wim Mennes van Westerlo zou de grootste kandidaat zijn om Simons op te volgen, al heeft Club ook Vincent Provoost nog achter de hand.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties