Vercauteren wordt stilaan nerveus

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Vercauteren wordt stilaan nerveus
Foto: © SC

In Het Laatste Nieuws laat Anderlecht - trainer Franky Vercauteren zich uit over de transferpolitiek van zijn club. De Brusselaars volgden nadrukkelijk Proto, Goor en Onyewu. Tot op heden is geen enkele van de beoogde transfers afgerond. En dit verontrust Vercauteren een beetje. :

"Er is hier de voorbije weken veel gepraat, maar er is niks veranderd", aldus de Anderlecht-coach. "De club is bezig geweest om drie posities in te vullen, maar de piste Onyewu mogen we al vergeten. Als er tegen zaterdag, als we op oefenkamp vertrekken naar Nederland, geen speler is bijgekomen, dan belanden we in een delicate situatie. Ik hoop dus dat er tegen dan toch nog zeker één dossier is afgerond. Nu de zaak-Onyewu niet doorgaat, kan het voorziene geld misschien mogelijkheden openen in de andere dossiers."

Vercauteren is dus duidelijk ongelukkig met de huidige gang van zaken. In tegenstelling tot haar coach is clubmanager Van Holsbeeck minder ongerust. Zo laat hij duidelijk weten dat Anderlecht nog zeker één of twee toptransfers wil realiseren. 

"Ik had er al enigszins rekening mee gehouden dat Onyewu niet zou komen. We leggen ons daarbij neer en richten ons op een alternatief." Maar net als altijd in het Belgische voetbal vormt geld de enige struikelblok. "Spelers die wij willen inlijven kosten nu eenmaal een pak geld. Die dossiers lopen dus minder vlot dan de buitenwereld verwacht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties