Germinal Beerschot met moeite

Germinal Beerschot met moeite
Foto: © SC

Germinal Beerschot heeft zijn vierde oefenwedstrijd opnieuw winnend afgesloten. Deze keer was het met heel wat meer moeite dan de vorige drie partijen. De vier nieuwelingen (Udi, Julien, Kubilskis, Chimedza) speelden deze keer niet zo schitterend als bij hun vorige partijen, enkel Mo Messoudi was tweemaal scherp voor doel en nam beide doelpunten voor zijn rekening. Udi trof nog dan weer de paal. 

Voor Wilrijk was het Van Soom die kon milderen net voor de rust. Wilrijk speelde een verdienstelijke partij en ving de ploeg van Marc Brys zeer goed op.

Na de pauze kreeg de jonge Yama Sharifi (eigen jeugdproduct) zijn eerste invalbeurt bij de A-kern, maar ook hij kreeg de Kielse motor niet op gang. Zo bleef de wedstrijd op dezelfde score als voor de rust: 1-2.

De vele trainingsactiviteiten van Germinal Beerschot wegen stillaan door. Het wordt afwachten wat de volgende vriendschappelijke wedstrijden tegen Schoten SK (10/7) en Berchem (12/7) gaan brengen.

Opstelling Germinal Beerschot:
Maes; Hoefkens, Van Dooren, Cvitanovic (46' Dickson, (74' De Decker); De Wree (46' Udi), Julien (46' Kubilskis), De Decker (46' Sharifi), Chimedza; Messoudi (74' Julien), Prince

Doelpunten Wilrijk - Germinal Beerschot:
28' Messoudi (0-1)
39' Messoudi (0-2)
43' Van Soom (1-2)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties