STVV blijft steken op 1-1 tegen Hasselt

Mario Lelievre
| 0 reacties
STVV blijft steken op 1-1 tegen Hasselt
Foto: © SC

Sint-Truiden kwam gisterenavond niet verder dan een 1-1 gelijk tegen Kermt-Hasselt. Het doelpunt van geel-blauw kwam er door Kris Buvens. Twintig minuten later bracht Davy Sroka de scoren weer in evenwicht. Derdeklasser Kermt-Hasselt deed goed mee en de Kanaries kwamen nooit echt in de match. Het was nochtans pas de eerste wedstrijd voor de ploeg uit de provinciehoofdstad. Claude Kalisa kwam verrassend aan de aftrap na maanden van individuele training. Nieuwe aanwinst Ramond speelde wel een behoorlijke partij. Testspeler Kristijan Caval liet bij momenten ook mooie dingen zien, maar de uitvoering was veelal overhaast. Volgens zijn manager moet vandaag de beslissing vallen of hij al dan niet op Staaien blijft: "Hij mag voor maximum 1 jaar teken, als het al zover komt, want hij wil snel hogerop."

Zaterdag wacht de Kanaries het Turkse Gençlerbirligi. Het is de eerste wedstrijd op eigen bodem voor STVV, aftrap 19u30.

Opstelling Sint-Truiden VV:
Belic (45' Boeckx), Baratto, Kalisa (45' K. Delorge), Wisniowski, Ramond, de Condé (80' P.Delorge), Simaeys, Mamoum, Buvens (45' Santalab), Rutten en Caval.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties