KSK Maldegem verliest van Lauwe

KSK Maldegem verliest van Lauwe
Foto: © SC

KSK Maldegem sluit voorbereiding af met een 0-2 nederlaag.

Door de late aankomst van de scheidsrechter begon de partij tussen Maldegem en Lauwe maar om 20u20 (50 minuten later dan voorzien).
Tegen dan hadden alle spelers reeds meer dan anderhalf uur opwarming in de benen, dit kwam de partij dan ook totaal niet ten goede.
Zowel KSK Maldegem als Lauwe konden er geen aantrekkelijke partij van maken. Veel foute passes aan beide kanten zorgden voor een zeer povere partij om de voorbereiding mee af te sluiten. 
KWSC Lauwe kon toch tweemaal scoren, de eerste maal via een licht toegekende vrije trap die mooi over de muur in doel belandde en de tweede maal via een terechte strafschop toegekend in de laatste minuut van de partij.
Beide ploegen kregen in de loop van de wedstrijd nog wel enkele kansjes, maar deze kwamen er meestal via stilligende fases en schoten uit de tweede lijn. Goede aanvallende combinaties waren zeldzaam in deze partij.
KSK Maldegem wist bovendien zijn 4 aanvallers in de lappenmand. Wim Roels (aanvallende mid) werd opgesteld als enige spits. 
Volgende week begint voor KSK Maldegem de competitie met een zware verplaatsing naar KVC Willebroek-Meerhof. De ploeg die vorig jaar nog in vierde klasse actief was, maar ook dit seizoen zeer ambitieus aan de competitie begint. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties