OHL haalt zwaar uit

Dirk Pieters
| 0 reacties
OHL haalt zwaar uit
Foto: © SC

OH Leuven plaatste zich al bij al gemakkelijk ten koste van reeksgenoot Dessel Sport. De thuisploeg stuurde Dessel Sport naar huis met forfaitcijfers.
 
In de eerste helft kon OH Leuven vrij gemakkelijk afstand nemen van de bezoekers en op het half uur stond het al 2-0 na doelpunten van Lanvu en Francis. Dessel kon daar weinig tegenoverstellen en zo gingen we rusten met een 2-0 stand. De thuisploeg was voetballend veel beter en sneller op de bal.
 
In de 2de helft hetzelfde spelbeeld. OH Leuven dat weer in de aanval trok en Dessel dat er amper gevaarlijk uitkwam. Doelman Heilmann kon nog enkele keren gepast tussenkomen, maar op schoten van Gregory Bilstein en Sammy Greven moest de doelman zich gewonnen geven. 4-0 en wedstrijd zeker gespeeld. Dessel kreeg de kans om vanop de stip te milderen, maar Thierry Berghmans kon de penalty stoppen. Vlak voor tijd zette Ugo Nwadikwa de 5-0 eindcijfers op het bord. Achteraan was het opendeurdag bij Dessel. 

Een zware nederlaag voor een zwak spelend Dessel. Kan Dessel zich herpakken in de eerste competitiewedstrijd tegen Verbr. Geel?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties