Portillo naar Club Brugge *UPDATE*

Portillo naar Club Brugge *UPDATE*
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Franse sportkrant L'Equipe en het Spaanse Marca komt Javier Garcia Portillo dit seizoen uit voor Club Brugge. Het talent van Real Madrid zou eerst naar het Franse Nantes gaan op huurbasis, maar deze transfer ging niet door omdat trainer Serge Le Dizet niet zo happig was om de media-aandacht die de speler met zich mee zou brengen. 

De aanvaller zou voor één seizoen verhuurd worden aan onze landskampioen. Portillo werd eerder al verhuurd aan het Italiaanse Fiorentina. 

Bij Real Madrid staat hij al jaren bekend als een heel erg groot talent. Dit seizoen is de concurrentie vooraan echter te groot bij Real, waardoor de Spaanse hoofdstedelingen de speler willen verhuren. Bij Club Brugge heeft hij het voordeel dat hij in de Champions League kan uitkomen.

UPDATE 18u25: Club Brugge heeft nu officieel aangegeven dat Javier Garcia Portillo voor één seizoen wordt geleend van Real Madrid. De spits is al inzetbaar voor de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Sint-Truiden en is ook speelgerechtigd voor de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties