"Sevilla bood 17 miljoen voor Kompany"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Sevilla bood 17 miljoen voor Kompany"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Sevilla deed afgelopen zomer geen bod van 12, maar van 17 miljoen euro op Vincent Kompany. Dat vertelt Anderlecht – manager Herman Van Holsbeeck vandaag in La Dernière Heure.

"We hebben natuurlijk geweigerd, maar Sevilla heeft tot de laatste minuut van de transferperiode geprobeerd Kompany binnen te halen", vertelt Van Holsbeeck. "Ze wouden uiteindelijk zelfs tot 17 miljoen euro gaan. We zijn echter niet van gedachte veranderd. Voor de transferperiode hadden we beloofd Aruna als enige grote naam te laten gaan. We moesten die belofte houden tegenover de supporters. Maar we kunnen Kompany natuurlijk niet eeuwig houden. Hetzelfde geldt voor Christian Wilhelmsson."

"Het was vooral Fiorentina dat achter Wilhelmsson zat. De Italianen hingen ook al tot de laatste minuut aan de lijn. Ze wouden ook ver gaan, maar we hebben bedankt."

"Voor Walter Baseggio hebben we vanuit Italië niets ontvangen. Enkel Charleroi wilde hem. Hij blijft bij ons, dus is het aan hem om terug op zijn oude niveau te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties