Smet: 'Ik heb niemand geslagen'

Ronny anthonis
| 0 reacties
Smet: 'Ik heb niemand geslagen'
Foto: © SC

Het verhaal van Bjorn de Wilde en de wedstrijd van Anderlecht zal nog zeker meer dan één staartje krijgen. Een Anderlecht-supporter beweert dat Lierse-speler Jimmy Smet hem sloeg. 

De Wilde woonde met enkele collega's van zijn ex-club Lierse een match bij van Anderlecht. Na de wedstrijd werden ze herkend en kreeg hij een slag op het aangezicht en enkele stampen. Ook vriendin Eveline Hoste kreeg een trap in de rug, gelukkig voor het model zonder veel erg.

Nu komt ook een supporter van Anderlecht naar buiten met zijn verhaal. Jimmy, die verder onbekend wil blijven, zegt dat hij geslagen werd door Jimmy Smet, een verdediger van Lierse. "Dit verhaal is absoluut onwaar. Onzin. Ik heb alleszins niemand geslagen", vertelt Smet aan GVA. 

Ook Bjorn de Wilde kon zijn collega al bijtreden in zijn versie van het verhaal. Daarin zegt hij ook duidelijk dat de anderen waren gaan lopen en ze elkaar kwijt waren geraakt. Smet is aangeslagen door het nieuwe verhaal dat de wereld in ging. Toch blijft hij zich enkele vragen stellen: "Waarom komt die persoon er nu pas mee af en waarom maakt hij zich niet kenbaar?" Het slachtoffer zou zich anoniem willen houden uit schrik ontslagen te worden op zijn werk.

Uiteindelijk zijn er maar twee slachtoffers, Bjorn de Wilde die nu via het gerecht een schadevergoeding eist en Jimmy Smet wiens goede naam besmeurd werd na wat een gezellig voetbalavondje moest worden onder vrienden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties