De crisisvergadering die er geen is

Ronny anthonis
| 0 reacties
De crisisvergadering die er geen is
Foto: © SC

Lierse-voorzitter Leo Theyskens wil niet weten van een crisis op Lierse. De sterke man in het bestuur van Lierse wil dan ook zelf mee zoeken naar mogelijke oplossingen. Hij startte een gespreksronde op met een delegatie van de spelers en de  technische staf. De voorzitter wou een openhartig gesprek waarin alles op tafel moest gegooid worden. 

Paul Put maakte hier enkele wensen kenbaar. Zo wil hij nog zeker één nieuwe speler aantrekken tijdens de winterstop. Ook flirt Put met het idee om Mitu terug te halen naar het Lisp onder de vorm van een lening. Hijzelf stelde al een mogelijke manier voor maar Mitu zelf lijkt er niet meteen happig op. Daarnaast werkt de trainer ook aan een nieuw tactisch plan. Vele supporters hadden hun ongenoegen laten blijken omdat ze vonden dat de spelers niet op de juiste plaats werden gezet. Op dat vlak zit de trainer met de handen in het haar, “ik heb al elke mogelijke combinatie geprobeerd, vooral dan achteraan. Vraag ook maar aan de spelers, ik heb gedaan wat ik kon. Ik kan ook moeilijk zelf gaan scoren he.”

Ook de spelers voelen zich niet zo goed op de zestiende plaats. Het vertrouwen is weg en de ingelaste sessies die het team-gevoel moeten aanwakkeren lijken een maat voor niets. Daarnaast kampt Lierse ook in de interne keuken met een probleem. Cruz en Vairelles lijken wel Sus en Klus, elke week een andere frats. De trainer probeert alvast zijn keuze te verdedigen. “Cruz kende een conditionele achterstand en die is niet zomaar weg te toveren, we moeten nog tot nieuwjaar wachten volgens de medische staf.” Voor Tony Vairelles liggen de kaarten anders, de Fransman is wel fit maar vind de weg naar het doel al lang niet meer. Negen doelpunten in vier jaar is zijn trieste adelbrief. Toch blijft Put optimistisch, in De Standaard maakte Put een vergelijking met enkele oude bekenden. “Thompson, Rekdal en Zdebel trapten hier aanvankelijk zelfs geen patat uiteen."

Tot slot benadrukte Theyskens nog maar eens dat hij nog steeds achter de technische staf staat. [KV]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties