Atlético denkt aan Maniche

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Atlético denkt aan Maniche
Foto: © SC

Volgens het Spaanse dagblad Marca zou Atlético Madrid belangstelling hebben in de Portugese middenvelder Nuno Ricardo Oliveira Ribeiro, beter bekend onder de roepnaam Maniche. Vorige week zou er in Madrid een ontmoeting geweest zijn tussen de speler en het bestuur van de tweede Madrileense club. 

Maniche speelt momenteel bij Dinamo Moskou. Vorig seizoen kwam hij samen met Costinha, Derlei en de Griek Giourkas Seitaridis over van FC Porto. Maniche wil nu al de club uit de Russische hoofdstad verlaten, want Dinamo eindigde op een troosteloze achtste plaats in de competitie.

Marca ziet de transfer als een moeilijke bevalling. Maniche tekende in Moskou een vierjarig contract en ook de economische situatie van Atlético Madrid is niet bepaald wat je rooskleurig noemt. Paolo Futre, ook Portugees en ex-boegbeeld van Atlético, spreekt alvast lovende woorden uit over Maniche: "hij is een winnaar met een uitstekende mentaliteit. Hij speelde een grote rol toen Porto de Uefacup en de Champions League won. Hij is een vaste waarde in het Portugese nationale elftal en heeft een goede techniek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties