Vrouwtjes krijgen nu de aandacht

Dirk Pieters
| 0 reacties
Vrouwtjes krijgen nu de aandacht
Foto: © SC

Voor de meeste supporters was het een voetballoos weekend. Maar ook de spelers hadden een vrije dag. Wat deden verschillende eersteklassespelers nu ze niet in actie moesten komen? Het Nieuwsblad ging op onderzoek en we geven u graag een beknopt overzichtje.
 
Diabis (Beveren)
“Het was goed dat er geen voetbal was. Voor ons Ivorianen is het niet leuk om te spelen in de sneeuw”, aldus Diabis. De speler van Beveren bleef gezellig thuis met ploeggenoot Zito.
 
Ook Michel Preud’homme zat thuis voor de buis. “Samen thuis met mijn vrouw en kinderen. Iets plannen zat er niet in, maar mijn volledige aandacht kregen ze wel.
 
Ook Roeselare-speler Rocky Peeters ging zijn vrouwtje eens goed in de watten leggen. “Een goede wandeling met het vrouwtje en haar eens alle aandacht geven. Zij moet al zoveel opofferen voor me.”
 
Het was duidelijk dat het gisteren vrouwendag was. Ook Gil Vandenbrouck, die normaal voor het eerst op de bank had gezeten als interim-coach, maakte wat tijd voor zijn echtgenote.
 
Hakim Bouchouari ging de bloemetjes buiten zetten. “We kregen eerst nog training, maar daarna zijn we gaan eten met de spelersgroep. Nadien nog stevig de bloemtjes buiten gezet.”
 
Het moge duidelijk zijn. De spelers hebben zich niet verveeld tijdens dit voetballoos weekend. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties