Germinal Beerschot weet niets van omkoping

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Germinal Beerschot weet niets van omkoping
Foto: © SC

Germinal Beerschot heeft woensdagavond gereageerd op de geruchten dat twee spelers benaderd zouden zijn door de Chinees Zheyun Ye. Woensdagmorgen kopte Het Laatste Nieuws dat twee spelers van Germinal Beerschot bekend hadden dat ze benaderd zijn om een wedstrijd te beïnvloeden. Geen van beiden ging daar op in.

Germinal Beerschot reageert verrast op de berichten. De club ontkent dat ze van iets wist. Morgen zullen enkele bevoegden de spelersgroep aanspreken over de feiten.

Op de clubwebsite werd het volgende bericht gepubliceerd:  
Heden werd Germinal Beerschot via de media op de hoogte gebracht als zouden twee van haar spelers benaderd en verhoord geweest zijn in de zaak van de omkoopaffaire.

De club verklaart formeel dat zij nooit in kennis is gesteld van deze feiten. Niet door de spelers in kwestie, noch via derden en evenmin door de officiële instanties.
De identiteit van de spelers is voor de club trouwens onbekend.

Aangezien de club op geen enkele manier in kennis werd gesteld van de feiten, behoudt zij zich het recht voor om, na mogelijke kennisname van het dossier, op deze zaak terug te komen. Momenteel onthoudt Germinal Beerschot zich van verder commentaar.

Steven Van Beethoven, algemeen coördinator
Danny Geerts, pers- en communicatieverantwoordelijke
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties