"Verdiende overwinning voor Zulte Waregem"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Verdiende overwinning voor Zulte Waregem"
Foto: © SC

KanaalTwee nam na de bekerpartij tussen Zulte Waregem en Club Brugge twee spelers voor de micro. Gert Verheyen (Club Brugge) en Tjörven De Brul waren het roerend met elkaar eens: Zulte Waregem won verdiend.

"Een verdiende overwinning voor Zulte Waregem", begon Verheyen. "Ik vond wel dat de eerste helft van ons zeker niet slecht was. Dan een prachtige goal, en dan in de tweede helft die tweede, dan weet je dat het moeilijk wordt. We hebben nochtans alles geprobeerd, we hebben volgens mij niet slecht gespeeld. Zij waren alleen beter, en ze hebben dan ook verdiend geworden."

De Brul kon dat alleen maar beamen: "We hadden al gewonnen van Club, dat was al fantastisch. En dan nu de tweede keer, dat had niemand verwacht. Dit keer hebben ze ons zeker niet onderschat. Nu weten we ook dat we ze echt kunnen kloppen, dat de vorige keer geen toeval was. Club was dit keer gewaarschuwd, maar toch hebben we gewonnen."

"Het klikte achterin enorm goed. Er is een echte chemie tussen de spelers. We misten nochtans Matthieu Verschuere, maar dat konden we perfect oplossen. Toen we 2-0 voorkwamen, wisten we dat het goed zat. En naarmate de wedstrijd vorderde, groeide de zekerheid over de kwalificatie. Fantastisch!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties