KV Kortrijk haalt 'topper' binnen

Yves Decock
| 0 reacties
KV Kortrijk haalt 'topper' binnen
Foto: © SC

Wegens het vertrek van Olivier Orlans laatstleden moest KV Kortrijk op zoek naar een nieuwe linksachter, Mikael Daniel Yourassowsky is de nieuwe man!

Mikael Daniel Yourassowsky is de naam van deze nieuwe aanwinst die al vele en grote watertjes heeft doorzwommen voor zijn leeftijd. Mikael is geboren op 26 februari 1983 te Waterloo (Brussel) en begon als jong talent bij de jeugd van RSC Anderlecht waar hij nog samen speelde met Xavier Chen

Al gauw werd duidelijk dat de speler over wonderbaarlijke voetbaltalenten beschikte. Hij verhuisde dan ook aan 18-jarige leeftijd naar het grote Barça van toenmalig trainer Louis Van Gaal waar hij een tijdje als reserve op de bank mocht plaatsnemen. Twee jaar geleden maakte hij een overgang naar het even grote Boca Juniors, de club waar het voor Diego Maradonna allemaal begon in Argentinië. Af en toe kon hij daar zelfs een basisplaats afdwingen. 

Enige tijd geleden was Mikael transfervrij en besliste hij terug naar België af te zakken waar hij in augustus dit jaar nog testen ging afleggen bij AA Gent. Hij werd door Georges Leekens echter doorgestuurd. Manu Ferrera en Xavier Chen kenden hem nog van de tijd bij Anderlecht en haalden hem nu binnen bij KV Kortrijk waar hij vanaf 1 januari speelgerechtigd zal zijn. Om welk contract en voor welke tijd hij gaat tekenen is nog onduidelijk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties