OHL - Lentezon Beerse 1 - 0

Guillaume Belaey
| 0 reacties
OHL - Lentezon Beerse  1 - 0
Foto: © SC

De beste ploeg zonder punten huiswaarts.
 
Eerste helft : al vlug werd duidelijk dat de thuisploeg niet bij machte was om de wedstrijd in handen te nemen. Integendeel, het middenveld behoorde toe aan de bezoeksters. Eerste kans wel voor de thuisploeg maar het laatste kwartier heerste Lentezon. Sarah Glazemaekers kwam alleen voor Tania Vandenhouwe, maar besloot te zwak om Beerse verdiend met voorsprong te laten rusten.
 
Tweede helft : een vrije trap van Nele Saelen belandde op de lat in het begin van de tweede periode. Dat was opnieuw het sein voor de bezoeksters om resoluut voor winst te gaan. Een perfect uitgevoerde tegenaanval bracht echter wel de thuisploeg op voorsprong. Fanny Kimpe kon zich toch één keer doorzetten op de rechterflank en bediende een goed gevolgde Ils Goris.
 
 Enig wapenfeit van de thuisploeg, maar wel voldoende voor winst. In het slotkwartier kroop de thuisploeg menigmaal door het oog van de naald. Een doelrijp schot van Janice Cayman ging dan, tot wanhoop van alles wat oranje-blauw was, nog op de paal….
 
Net zoals vorige week, toen Standard onverdiend met 3 punten aan de haal ging, moest ook dit keer Lentezon met lege handen het speelveld verlaten. Jammer, maar wanneer deze groep zich zo blijft inzetten kan sportief succes niet lang meer uitblijven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties