Het weer teistert Britse velden

Het weer teistert Britse velden
Foto: © SC

Straks staat in de Engelse Premier League de negentiende speeldag op het programma maar het weer lijkt roet in het eten te gaan gooien.  Vooral in de Midlands en het noorden van Engeland teistert koude en sneeuw de velden.

In het Reebok Stadium in Bolton wordt vanavond al zeker niet gespeeld omdat de veldverwarming er hapert.  De helft van het terrein ligt er onbespeelbaar bij.  Volgens de woordvoerder van Bolton is het te gevaarlijk om te spelen.

Bij de buren in Blackburn wordt er vanavond eveneens niet gevoetbald.  Ewood Park werd na een laatste inspectie onbespeelbaar verklaard.

Niettegenstaande St. James' Park een late inspectie doorstond werd ook daar, amper een half uurtje voor de voorziene aftrap, de wedstrijd geanulleerd.

Naast Bolton-Middlesbrough, Blackburn-Sunderland en Newcastle-Charlton zijn nog veertien andere wedstrijden afgelast.  In de Championship, de Engelse tweede klasse, gaat Plymouth-Preston niet door en ook in League One en League Two wordt er straks op diverse velden niet afgetrapt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties