Ook Brussels hervat

Filip Van der Elst
| 0 reacties
Ook Brussels hervat
Foto: © SC

Ook FC Brussels is weer beginnen trainen. De spelers en staff verzamelden gisteren terug in Molenbeek om de komende weken intens de terugronde voor te bereiden. De Camargo, Kargbo, Selemani en Calvin ontbraken nog, maar zij pikken eerstdaags aan. De lang geblesseerde Davy Theunis trainde ook terug mee, net als drie jongeren die naar de A-kern werden overgeheveld: Bengui, Sidney Kargbo (broer van) en Dellevoet. Verwacht wordt dat zij de hele terugronde, in die mate dat hun studies het toelaten, zullen meetrainen en -spelen met de eerste ploeg.

Brussels heeft drie oefenwedstrijden op het programma: eentje aanstaande zaterdag in en tegen Eupen (maar trainer Cartier vroeg reeds aan Eupen om de wedstrijd in Molenbeek te kunnen spelen, en verwacht daar vandaag een antwoord op), woensdag 11 januari in Woluwe en zaterdag 14 januari in Roeselare.

Verder test Brussels ook de Ivoriaanse verdediger Souleyman Bamba (20), die tot voor kort bij PSG (Frankrijk) speelde en daar vorig seizoen één wedstrijd speelde. Voor de rest houdt Brussels zich momenteel gedeisd op de transfermarkt. Meer dan een tweetal inkomende transfers wordt dan ook niet verwacht, al zou voorzitter Vermeersch wel uitkijken naar een creatieve middenvelder. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties