D'Onofrio: "Beste stage tot nog toe"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
D'Onofrio: "Beste stage tot nog toe"
Foto: © SC

Dominique D'Onofrio is een tevreden man. De trainer van competitieleider Standard beleefde in Portugal naar eigen zeggen één van de beste stages onder zijn hoede. Dat vertelde hij aan de Franstalige krant La Dernière Heure.

"We hebben in Portugal heel goed gewerkt op conditie, kracht, snelheid, spierkracht,... En dat alles zonder blessures", vertelt D'Onofrio. "Rapaic had eventjes last, maar hij heeft individueel flink kunnen werken en zit perfect op schema."

"De spelers gaan er eindelijk voor. Ze willen hun doelstelling bereiken. Voor het eerst zag ik een echte vechtersmentaliteit in de oefenwedstrijden. Dat wordt erg belangrijk in de tweede ronde."

"Ook de nieuwelingen deden het erg goed", gaat D'Onofrio verder. "Jorge Costa is een echte ster. Een echte leider. Hij is fysiek ook goed geëvolueerd in Portugal. Hij heeft wat kilootjes verloren en heeft ook het trainingsritme weer te pakken. De laatste hindernis wordt het vlot meedraaien in competitiewedstrijden."

"Ook Sirmana Dembele is een echte leider, maar dan op zijn manier: hij heeft een uitstekende mentaliteit, communiceert en organiseert goed. Het zijn in feite twee spelers die kunnen helpen bij het oplossen van toekomstige lastige situaties.  Het enige wat we nu nog missen is een extra verdediger en een nieuwe aanvaller."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties