Vidarsson trekt naar Twente

Ronny anthonis
| 0 reacties
Vidarsson trekt naar Twente
Foto: © SC

De Ijslander Arnar Vidarsson trekt voor 3,5 jaar naar het Nederlandse FC Twente, dat meldt Het Nieuwsblad. De 27-jarige kapitein en sterkhouder speelde maar liefst acht jaar voor Lokeren. De Waaslanders vangen wel 125.000 euro voor Vidarsson. Nieuwbakken Lokeren-coach Anthuenis is hier alles behalve gelukkig mee, hij moet de eerste wedstrijd van de terugronde aanvangen met een noodmiddenveld.

Vidarsson zelf bleek opgelucht over de snelle afhandeling maar zal Lokeren met spijt in het hart verlaten. "Het doet pijn maar ik moet aan mezelf en mijn gezin denken. Ik ben Lokeren dankbaar voor alles", aldus Vidarsson. Voor Lokeren was dit echter wel het beste scenario, de Ijslander lag nog maar tot eind dit seizoen onder contract en had al aangegeven dat hij anders gratis zou vertrekken.  Om het vertrek op te vangen heeft Lokeren ex-Genkenaar Bjarni Gudjohnson achter de hand. Ook Kristof Imschoot en Besnik Hasi zijn mogelijke vervangers.

Aimé Anthuenis staat nu wel voor een moeilijke eerste opdracht, hij moet namelijk zowat heel zijn middenveld missen. Vukomanovic, Bouabe, Gretarsson, Van Handenhoven zijn gekwetst, Kristinsson is geschorst. 

Vandaag zal ook beslist worden over het lot van twee andere testers. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties