Geen Cruz en Milenkovic bij de Ratten

Dirk Pieters
| 0 reacties
Geen Cruz en Milenkovic bij de Ratten
Foto: © SC

Iedereen die had gehoopt dat Daniël Cruz en Nino Milenkovic er dit weekend al zouden bijgelopen, kwam bedrogen uit. De papieren van beide spelers zijn nog niet in orde. 

Op zijn minst een vreemde situatie. Milenkovic, drie weken geleden een contract getekend, maar nog steeds niet speelgerechtigd. Ondervoorzitter Herman Kesters wil best toegeven dat er enkele fouten zijn gemaakt. "We beseffen best dat de club met de billen bloot gaat. Dat dit voorval voor interne wrevel zorgt bij voorzitter Jos Verhaegen en mezelf, is zeer zeker zo", aldus de ondervoorzitter.

Bij Germinal Beerschot zullen er heel wat wijzigingen in het elftal zijn. Milenkovic en Cruz zullen nog niet mogen meedoen. Van Dooren is geschorst tegen Westerlo en ook Nordine zit met een klein scheurtje. De Wree is niet fit, terwijl Messoudi pas terugkomt uit een kleine blessure.

Ook vertrokken de nodige spelers op het Kiel. Badza, Chimedza, Camara, N'Dièfi, Öztürk, Kubilskis, Snoeckx, Kemajou en Ouon zullen er niet meer bij zijn.  [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties