Anderlecht gebrand op revanche

Kristof Blomme
| 0 reacties
Anderlecht gebrand op revanche
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond moet Anderlecht op bezoek bij Germinal Beerschot. Het belooft weer een warm avondje te worden voor de Brusselaars. 

Een verplaatsing naar het Kiel is nooit een cadeau. Anderlecht heeft echter nog iets recht te zetten na het beschamende 2-2 gelijkspel vorige week tegen Cercle Brugge. Voorzitter Van Holsbeeck liet zich al ontvallen dat een crisis nabij is als er niet zou gewonnen worden bij GB. De Ratten slopen de laatste wedstrijden weg uit de degradatiezone. Tegen Westerlo werd vorige week knap met 1-3 gewonnen. Tosin Dosunmu is de grote bezieler achter de remonte van GB, hij scoorde ondertussen al dertien keer en is daarmee alleen topschutter. 

Bij Germinal Beerschot zijn de papieren van Cruz, Victor en Milenkovic in orde. Het trio kan dus aantreden tegen Anderlecht. De Wree is geblesseerd, maar Van Dooren komt terug uit schorsing. Anderlecht kan niet rekenen op Vanden Borre. De rechterverdediger heeft een blessure aan het scheenbeen. De rest van de kern is fit. De kans is groot dat Mitu voor het eerst aan de aftrap komt.

Vermoedelijke opstellingen:

Germinal Beerschot:
Luciano; Van der Weerden, Lolo, De Roeck, Cvitanovic, Monteyne; De Decker, Dickson, Messoudi; Cavens, Dosunmu.

Anderlecht: Proto; Zewlakow, Juhasz, Tihinen, Deschacht; Kompany, Wilhelmsson, Mitu, Goor; Pujol, Frutos.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties