Henry toch weg bij Arsenal?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Henry toch weg bij Arsenal?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Britse krant The Sunday Mirror is er toch nog een grote kans dat de Franse spits Thierry Henry deze zomer toch van Arsenal naar FC Barcelona trekt. De aanvaller wordt al een hele tijd met de Catalanen in verband gebracht en zou Londen ook mogen verlaten. Met de naar grote waarschijnlijkheid megatransfersom zal Arsène Wenger, de manager van Arsenal, een nieuw team gaan bouwen.

Thierry Henry liet al meerdere keren uitschijnen dat hij op Highbury zal blijven, maar toch ligt een vertrek naar Spanje meer voor de hand. The Sunday Mirror zegt dat Henry voor 45 miljoen euro mag vertrekken naar Barcelona. Dat is vrij opvallend aangezien Henry onlangs nog Arsenal eeuwige trouw had beloofd.

Niet alleen Henry mag vertrekken, ook verdediger Ashley Cole en de Franse vleugelaanvaller Robert Pires mogen naar een nieuwe werkgever uitkijken. Cole wordt van erg nabij gevolgd door Real Madrid en Pires kan al maanden geen nieuw contract overeenkomen met The Gunners. Maar ook Pires hoeft niet te panikeren over een gebrek aan interesse. Er zijn erg veel gegadigden voor de Fransman. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties